Wijn & Spijs 17 april 2008


“Oosters” gemarineerde tonijn, gepofte tomaat en ’n koekje van sesam en ’n ietsje sambal 

Riesling Gr. Cru “Wineck Schlossberg” 2004 J. P. Ecklé

Riesling Polish Hill, Clare Valley, 2004 Grosset (Australie) 

Sylvaner 2003 van Nederlandse bodem, omgeving Breda


***

Geroosterde zeebaars op Provençaalse wijze

Rully  1er Cru “Le Margoté” 2006 Dury
 
Chardonnay Margaret River 2004, Voyager Estate (Australie)<>

Chardonnay 2003 van Nederlandse bodem, omgeving Breda

***

Hollands Lentelamsbout met ‘n “lasagne” van groenten en lamsschouder en z’n eigen jus met tijm

Domaine de Grandmaison 2003 Pessac-Léognan 

Cabernet Sauvignon Merlot Margaret River 2002, Voyager Estate (Australie)

***

Flinterdunne “bastognekoekjes” gevuld met een mousse van Valrhonachocolade

Banyuls -5 ans- Dom. De Baillaury

Garnatxa de L’emporda 12 ans, Castillo Perelada (Spanje)

Noilly Ambre